han vill veta vad du gömmer.

precis när jag tänkte släppa en bomb av bilder här väljer den stora datorn att ge upp på mig totalt.

men skit i det då tänker jag och skriver packlista till hultsfred & rensar garderoben istället.   

Alla ni som är som jag aldrig riktigt kommer se att den enda chans vi får är den vi får just nu.

solbränd, fräknig & alldeles förskräckligt glad är jag hemma igen efter några dagar på stinas land i loftahammar. tradition har det blivit men vi hade sjukt bra tur med vädret den här gången jämfört med ovädret vi råkade ut för förra året. det kunde inte blivit bättre & mina favoriter är guldvärda.

bilden är ifrån förra året, när vi besökte vis och hängde där för att senare åka båt hem genom natten.



snart är det bara en vecka kvar till det vi peppat för i nästan ett halvår. sofia räknade ut att jag, som var först med att köpa biljett, gjorde detta den förste februari. herrejisses vad tiden går fort & nu börjar man förstå att det faktiskt är på allvar.

sömn är längst ner på prioriteringslistan just nu & ikväll har jag blivit lovad en himlans massa bilåkande med grabbarna, varav en är lite extra fin, bra & allt sånt ni kan tänka er. nu vet ni!


tjugo.

just a light touch on my arm
what harm would that do?


nitton.

lycka mäts inte i
antal tankar du lyckas att inte
tänka under en dag.

jag är din nu, jag öppnar mig du får ta del av min förvirrade värld.

det känns som att jag varit över hela staden de senaste tre dagarna & att jag inte en enda gång stannat upp för att tänka efter. och nu, helt plötsligt, är jag tillbaka hemma i ett fortfarande lika stökigt rum med en obäddad säng och överfylld papperskorg.

men skrynkliga täcken, röriga garderober & överfyllda soffor rör mig inte ens i ryggen för tillfället. Min mamma sa att jag skulle "göra det här till den bästa midsommaren någonsin" & det gjorde jag också med hjälp av några av världens finaste människor. 



& sen bestämmer du dig för att inte längre låta ångesten över ensamheten bryta ner och någonstans på vägen lyckas du övertala dig själv att sådant trams aldrig kommer att existera för fegisar som du. Du gör storslagna detaljerade planer över livet, tillåter dig själv att bli knaslycklig och skriksjunga i någons kök för ingenting fattas.

Men en natt möter du någon som raserar dina detaljerade planer totalt, som genom att ta din hand vänder upp & ner på hela dig, gör dig vimmelkantig & osäker, "om du är osäker så var osäker med mig."  och du är i chock för någon lyckas hålla kvar trots iskalla händer, magvärksattacker & stora tovor i det blonda håret, någon vill hålla kvar.

arton.

jag har alltid varit fegis men
vem är jag om jag lyckas bli modig?

sjutton.

He doesn't look a thing like Jesus
But he talks like a gentlemen
Like you imagined when you were young.

sexton.

jag hoppas det inte är försent imorgonbitti
(som alla de där andra gångerna förut)

men vafan, natten är ung vi kan slå sönder några timmar ihop.

min avslutningsvecka handlade väl främst om matematik. någonting som i slutändan lyckades då jag fick G på provet och därigenom G i matte B, både jag och foffan lyckades. lyckan var total!  och nu slänger jag varenda mattepapper.



bortsett från räkneuppgifter så hände det en del fina saker under veckan. bland annat dansade min äldsta och jag tror enda existerande barndomsvän bal i konsert & kongress, elin. världens finaste var hon i sin röda klänning, jätte duktig & på fredagen tog hon sedan studenten. 



att elin tar studenten påminner på något vis om att tiden gått otroligt fort sedan vi träffades på förskolan i borensberg. hon tre år gammal och jag två. att vi lyckats hålla kontakten under alla dessa år känns som ett mirakel i sig.



på fredagen slutade vi sedan tvåan & på kvällen kom flickorna hem till mig för att som tidigare nämnt, dansa sönder fötterna en aning. senare tog vi bussen ner till sliver & kvällen blev riktigt riktigt lyckad, slutade klassiskt med blåmärken på olika ställen & en cykeltur hem till lilla vidingsjö.



nästa gång är det vår tur & vi ska inte ta studenten när det regnar!

femton.

ibland är jag så in i helvete rädd för att gå sönder.

insecurities take the best of me and i just want to run.


kom så ska vi leva livet.

jag har en känsla av att vi idag kommer dansa fötterna av oss,
sommarlovet tvåtusennio börjar här.


.

vet ni att k är likamed två och m är likamed minus fyra och tillsammans i en ekvation blir det y likamed två x minus fyra. & visste ni att två plus två är likamed fem, att om tre dagar slutar jag tvåan & att det är tjugosju dagar kvar tills festival? (och vet ni att om en timma är det bara två respektive tjugosex dagar kvar)

jag vet att en apelsin kostar tre kronor, ett äpple kostar två och att i mina papper blev centern dyrare än kexchokladen. men det känns som att det är det enda jag säkert riktigt vet.

Du är så bräcklig det kommer att krossa dig.

i lördags efter att ha tittat på de som dansade bal bestämde sig anna, jag & johan för en liten spontan roadtrip runt om i linköping. vi hämtade upp lisa för att sedan åka överallt & ingenstans över hela staden. en spontan kväll som blev så sjukt bra att det knappt kan vara möjligt.



men annars finns det bara en enda sak som snurrar i min tankeverksamhet för tillfället & det är mattetal, y=kx+m, f(x) och sånt där.  (egentligen vill jag lyssna på hello saferide och sjunga med i "you're so worth waiting for oh, oh" men sådant får man inte göra när ens hjärna inte är en sifferhjärna tyvärr.)

fjorton.

jag har kommit så otroligt långt mamma
att hade det varit fysiskt hade du inte kunnat se mig nu.


.

Hon klär sig i frost utanför din dörr,
så ber hon till gud att en sann kärlek få.


fyverkeri (igen), simon norrsveden.

du säger okej baby det är dags att vi ska vinna allt.

jag har en vän som är blond med blå ögon. man kan känna igen henne genom en röd kuvertväska med långt axelband & att hon ibland (väldigt ofta) mera skuttar framåt än promenerar. hon har en stor förälskelse på robert pattinson och tror mer på kärleken än någon annan jag känner. hon skriver sms som låter "jag visste att du inte skulle ge upp hoppet" och säger "jag ser att det är något viktigt du måste berätta." vi cykeldejtar (vi kanske tillochmed uppfann det ordet?) ibland till skolan och tiden tycks aldrig räcka till för allting som behöver sägas. 

jag har en vän som heter lisa & jag tror hon har ett av världens största hjärtan. 


tolv.

jag tappade vad jag skulle leva för

fyll inte livet med dagar

fyll dagarna med liv.

RSS 2.0