har människor för lätt att bara klandra varandra?



fredagen i början av lovet - "han försökte säga hejdå men ni hörde ju inte!" kladdkaka som mest var smet, studsmatteinvigning och bara sånt som vi kan göra, för vi är festen som sagt. 

 vad som följde var sova i solen, glass på en kall brygga i ljungsbro, den första skräckfilmen på år för min del, en lisi fisi och monsters inc.



vi åkte till den närbeliggande grannstaden, fikade iste (kan man leva på sånt?) och sjöng passande på "du och norrköping gör er bättre i backspegeln . . . " letade järnet efter affärer och med lite (mycket) hjälp hittade vi till slut dit.



jag for sedan till släkten nere i småland och klättrade berg. blev förälskad ännu en gång i peggy lejonhjärta - o igen igen igen. igårkväll cyklade vi ner och myste vid scandic bryggan. sådana kvällar som är sådär spontant underbara, borde bli flera av. tack soffan för övertalning!



påsklovet är sorligt nog nästan över och någonting i magen kniper till som för att säga att det är dags att ta sig i kragen tills imorgon. men nej magen jag har en natt kvar och när man inte kan sova vad gör man då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0