No matter how it ends cherish these moments.



Nåja, vad är väl en bal i linköping? den kan vara dötrist, långtråkig & alldeles, alldeles underbar. eller som johan sa, vad är väl en bal på slottet när du kan dansa den i linköpings ishall?



efter att ha tjatat på johan i ett helt år & efter ännu sex månader av söndags & torsdags träningar stod vi där. den tjugonionde maj skedde mycket fortare & tidigare än vad vi hade förväntat oss. I någon slags dimma gjorde vi allt det vi pratat om, peppat för, tjatat om & stressat inför & nu är det snart en vecka sedan.



med rosor i håret & en kungsblå klänning som någon under rosor från söder genrepet trampade sönder. med skakiga knän & torr mun & läppar. med galet vinkande släkt & föräldrar högt upp på läktaren. med röda jordgubbar, champange & "vi har bara festen kvar" ramsor & med världens bästa ulf som sjunger folkungasången & ställer upp på lambo.



det är nästan en vecka sedan nu som vi dansade bal & om en exakt en vecka idag springer vi ut på folkunga trappan & då kommer allt handla om att ni inte har några mössor medan vi har det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0